ALTEN reviews

(3,104 total reviews)

Simon Azoulay

77% approve of CEO

50% positive business outlook

ALTEN has an employee rating of 3.5 out of 5 stars, based on 3,104 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The ALTEN employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Management & Consulting industry (3.7 stars).

Reviews by job title

3K reviews
4.0
Sep 11, 2024

Good Place

Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

Work life balance, healthy work environment

Cons

Typical recruiting issues, no real paths for career advancement as a recruiter

ALTEN Response
Bonjour, Merci pour ce retour d'expérience positif. Nous sommes ravis de lire que vous appréciez votre expérience au sein du groupe ALTEN. Vous relevez la bonne ambiance de travail qui règne dans les locaux d'ALTEN, nous savons à quel point c'est important pour tous les collaborateurs. Concernant les perspectives d'évolution de carrière en tant que recruteur, nous avons de nombreux exemples de collaborateurs ayant effectué une mobilité interne. Des comités carrières spécifiques aux chargés de recrutement sont organisés deux fois par an par la Direction pour les accompagner dans leur montée en compétences. Nous vous invitons à discuter de ce point avec votre manager. Vous pouvez également découvrir l'espace dédié à la mobilité interne et à la formation sur l'intranet. Nous vous souhaitons une belle continuation à nos côtés. L'équipe communication ALTEN
2.0
May 31, 2024

about Alten

Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

work-friendly environment. based on the end client.

Cons

Not a big company. They need to maintain a healthy relationship with the client for feedback,

Viewing 58 - 60 of 3,104 Reviews

Glassdoor has 10,389 ALTEN reviews submitted anonymously by ALTEN employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if ALTEN is right for you.